Vi öppnar för första gången dörrarna till Mirakelmässan i Östersund den 15-16 Juni 2019. Det är med sådan glädje vi hälsar Er alla välkomna till denna härliga miljö på Jamtli i centrala Östersund. Jamtli ligger cirka 1 mil från Östersunds Flygplats och närhet till hotell och restauranger ligger bara några minuter bort. Här möter Ni både svenska och utländska utställare och det kommer även på plats finnas många underbara lokal utställare.

 

 

Vi är enormt tacksamma för vårt samarbete med härliga ECOCAFÉET i Östersund som kommer under mässdagarna finnas på plats i mässlokalen för att erbjuda både Er besökare och utställare, något att både äta och fika. Helt i Mirakelmässans linje - nyttigt och fantastiskt gott !

ECOCAFÉET är ett hälsocenter och ekologiskt café, en grön oas i centrala Östersund, med en passion för miljö, djur och människa. Hos dom känner Du Dig alltid välkommen vare sig Du är gluten- eller laktosintolerant, Vegan, LCHFare, Vegetarian, Paleoan, Raw Vegan eller helt enkelt vill njuta av en smakrik och välgörande fikastund. På Mirakelmässan är det till och med hälsosammare att både fika och äta än att låta bli !

Förutom att dom erbjuder i sitt Café på Storgatan 26 i Östersund både frukost, lunch, fika, smoothies och annat gott som du kan äta på plats, så kan Du även köpa takeaway eller beställa hela tårtor och kakor. Med en specialitet inom Raw Food, glutenfritt och veganskt skapar vi vackra bakverk med rena smaker. När det kommer till hälsa och hållbarhet gör dom inga kompromisser utan deras bakverk görs med sådan kärlek och är helt fria från gluten, raffinerat socker och animalier.