Mirakelutställare för den 6-7 Oktober kommer börja presenteras under Juli månad - Fram till dess visas här nedan de utställare vi hade våren 2018

Klicka på utställarens webbannons för att länkas till deras Hemsida/Facebook/Instagram för mer info (OBS ! alla utställare har ej egen hemsida).
VENDELA CEDERHOLM

Academy for Inner Potential

Vendela har lång erfarenhet av medialt arbete och hon har varit verksam som certifierat medium sedan 1995. Hon arbetar med seanser i större och mindre grupper, utbildning samt vägledning och andliga frågor. Sedan mitten av 1990-talet har Vendela lett kurser i intuitiv och medial utveckling. På TV kan vi se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i programmet ” Det okända”. Hon har även deltagit som lärare och jurymedlem i programmet ”Akademin för det okända”. Vendela är speciallärare och har en gedigen utbildning och pedagogisk bakgrund. Vendela har även studerat teologi och religionsvetenskap samt är cert. handledare i sorgbearbetning. Hennes mediala utbildningsbakgrund finns inom spiritualismen och hon arbetar på kristen grund.

STORSEANS 7-8 Oktober Lör-Sön kl. 12:00 - 13:00 Pris 150 kr

En seans med Vendela är fylld av glädje och värme. Budskapen från vänner, släktingar och bekanta är jordnära och det som hon förmedlar är avsett att vara till nytta och hjälp i vardagen.

P.g.a. fullsatt seans i maj månad sker förbokning av platser för Storseansen genom att maila in till info@zeurora.se och ange namn och mobilnummer. Er bokning betalas på Mirakelmässan senast kl. 11:30 i mässarrangören ZEURORAs monter i entréhallen. Vid frågor ring 0700 - 587700. OBS ! Medtag jämna pengar 150 kr.

Lyssna gärna på Vendelas podd genom att klicka på länken nedan:

https://www.podbean.com/media/share/pb-qaz7y-721339

ZOË

 

Zoë berättar om Uppstigningen – denna spännande tid just nu i Jordens historia, då vi väcker vår fulla potential genom att aktivera vårt DNA med frekvenshöjande energier. Hon ger dig en överblick av denna historiska händelse, från Atlantis fall till idag, och delar med sig av stärkande verktyg för ditt växande.

Zoë kommer under eventet att kanalisera högfrekventa energier under en meditation, som aktiverar, uppgraderar och helar.

 

Upplev Zoë´s starka energier som väcker dig till något helt nytt!

 

Zoë, känd från TV-succén ”Livet på andra sidan”, är en av Skandinaviens ledande spirituella lärare. Hon är en eftertraktad healer, intuitiv coach, yogalärare och workshopledare, med många unika och livsförändrande koncept.

 

 

Zoë hyllas som Skandinaviens John of God för sina mirakulösa helanden. Hon är en kanal för starka healingenergier och använder sin röntgensyn för att se in i och utföra energimässiga operationer i klientens kropp. Zoë använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

 

Jack Canfield har hyllat Zoë´s arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

 

 

 

 

OBS ! Extrainsatt Besök och Föreläsning på Mirakelmässan

Anneli Byström har i hela sitt liv samlat stenar. Naturen är hennes sanna och naturliga hem. Utbildad naturvetare och gymnasieingenjör och har tidigare arbetat inom verkstadsindustrin.

Idag driver hon Northern Lights by Anneli i Höga Kusten. Här designar och tillverkas energismycken under egna namnet – byaenergy. Kristaller och stenar i alla sorter och former väljs noggrant ut från hela världen. Då vi arbetar med kristallernas energier är det av största vikt att kristallerna håller en hög kvalitét för att deras frekvenser arbetar då med den klaraste och renaste energin. Alla stenar och kristaller renas och kraftladdas i både solsken och månsken innan leverans till kund. En process som tar flera veckor.

Anneli håller kurser och föredrag om hur kristallerna arbetar och samarbetar med oss.  Både andliga och naturvetenskapliga förklaringsmodeller används. Hela vägen till kristallernas minsta beståndsdelar – atomer, förklaras. Anneli håller också kristalläsningar där man själv väljer sina kristaller och Anneli förmedlar vad de står för.

FÖRSÄLJNING

Energismycken från egna smyckesmärket byaenergy, tillverkade i Höga Kusten, trumlade och råa stenar, kristaller, kluster, spetsar m.m.

FÖRELÄSNING

Lördag och Söndag kl. 11.30-12.20 

Kristallvärlden - Hur funkar det ?

Kristallmeditation - OBS ! 3 kristaller ingår som gåva.

Avslutas med Kort frågestund. Pris 100 kr

Crister Widengren och är certifierat medium och reikimaster och medlem i Rekiförbundet. Han arbetar inom healing i Skellefteå. Han är också ett certifierat medium som innebär att han testats att han verkligen kan det jag utger sig för att kunna. Han är utbildad och certifierad reikimaster.

Crister Hela Dig startades i juni 2008.  För många i vårt västerländska samhälle kan steget vara långt att närma sig alternativa behandlingsmetoder. De behandlingar jag erbjuder sker på ett andligt plan. Syftet är att skapa välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp. När du kommer till mig möts vi först i ett samtal. Därefter bestämmer vi tillsammans vilken healing som passar dig bäst.

 

FÖRELÄSNINGAR

Lördag & Söndag

12:30 - 12:55 Sal 2 - En healers vardag

GRATIS INTRÄDE