Möt Georgie G Deyn från England som är grundaren av Angelic Harmony Therapy på Mirakelmässan 6-7 Oktober

Georgie G Deyn är en sångare, healer, lärare och en fantastisk spirituell kanal i sina renaste former.
Hon arbetar med himmelska ljud och ljus som både helar och insprierar då det levereras direkt från de högre världarna, inklusive världen av Änglar och den Gudomliga Kvinnliga Energin. Det har inspirerat till att Angelic Harmony Therapy blev förverkligad. Nu har Du chansen att bli utbildad som de första terapeuterna i Sverige på Mirakelmässan som en terapeut som kan arbeta med Angelic Harmony Therapy och bli utbildad direkt av grundaren Georgie från England. Hon erbjuder på Mirakelmässan Angelic Harmony Therapy utbildning lördag och söndag samt en föreläsning på eftermiddagen båda mässdagarna.
Hon är också den förtrollande och fascinerande rösten via "Seraphisa" som på CD finns med fantastisk musik som också kommer finnas till försäljning i hennes monter på Mirakelmässan.
Sedan år 1999 har Georgie arbetat med grupper och individer i alla åldrar för att hjälpa dem att få kontakt med sin egen gudomliga själ, läka och inspirera genom meditation, musik och rörelse samt via de budskap som hon tar fram från änglar och guider. Besök gärna Georgies hemsida i England genom att klicka här

 

VILL DU OCKSÅ JOBBA MED ÄNGLARNA ?

Utbilda Dig på Mirakelmässan och som terapeut arbeta med Angelic Harmony Therapy !

Missa inte denna unika möjlighet att bli en av Sveriges första utbildade terapeuter i Angelic Harmony Therapy.

 

 

OBS - BEGRÄNSADE ANTAL PLATSER FINNS ATT BOKA !

Den 6 och 7 Oktober utbildar Georgie Er några timmar under Mirakelmässan. Senare på eftermiddagen kommer hon att hålla en föreläsning. Passa på att också besöka både Mirakelmässan och Umemarknan (utomhus med marknadshandlare). Om Du inte har möjlighet att delta första helgen i oktober men vill gärna gå kursen i alla fall - kontakta oss i bokningsformuläret här nedan:

 

 

BOKA DIN PLATS PÅ KURSEN

 

Boka innan den 1 Augusti och få den fantastiska boka-tidigt rabatten och betala ENDAST 1.900 kr !

Efter vi emottagit Er bokning kommer Ni bli kontaktade med en bekräftelse på om Ni erhåller en plats på kursen. Då skickas också info hur Ni gör betalningen av kursen.

Ditt namn:*
Din e-post:*
Eventuellt Företagnamn:
Adress:*
Mobilnummer:*
-
Härmed bokar jag en plats på kursen Angelic Harmony Therapy på Mirakelmässan i Umeå den 6-7 Oktober:*