Som besökare på MIRAKELMÄSSAN - är det DU som är Huvudpersonen !

 

Vi vill varmt hälsa Dig välkommen som besökare på MIRAKELMÄSSAN. Båda mässdagarna kommer vi ge goodiebags för de första besökarna på mässan och mycket annat roligt planeras för Er besökare så följ oss på Facebook och Instragram förutöver vår hemsida.

Ett MÄSSTIPS är att Ni som besökare passar på att klicka in på menyn och Föreläsningar INNAN besöket. För att planera eventuella besök för föredrag, workshops, meditationer, storseanser och dylikt, så att Ni inte missar det som intresserar Er mest. 

Besök oss gärna under mässdagarna i ZEURORAS informationsmonter, om Ni har några frågor om Mirakelmässan eller m.m

 

STADEN UMEÅ

Umeå är norra Sveriges mest befolkningsrika kommun och vägarna hit är många. Umeå flygplats, som ligger några kilometer från centrum, är en av Sveriges mest trafikerade. E4:an, E12:an och Botniabanan kan också ta dig till Umeå.

Umeå blev stad år 1622 och idag är folkmängden ungefär 121.000 vilket innebär att Umeå är störst stad i Norra Sverige. Men på 11 plats som stad i hela landet. Umeå som studentstad har ungefär 31.500 studenter i år. Umeå kallas ju också i "folkmun" även Björkarnas Stad och idag finns 3.000 Björkar planterade här. Namnet "Björkarnas Stad härstammar från den stora stadsbranden 1888 som ödelade i stort sett hela Umeå. Vid återbyggnaden av staden drogs esplanader i centrum, och längs de breda gatorna planterades björkar som brandskydd. Björkarnas uppgift var att, i händelse av ny brand, förhindra elden från att spridas mellan husen på samma sätt som 1888. Läs vidare om Umeå på Turistbyråns hemsida genom att klicka här.